Открий своя Шуслеров терапевт

Празник, уикенд, почивка на море… Внезапно идилията приключва с температура, кашлица, болно дете… Ако често дългоочакваният отдих е бил внезапно прекъснат заради боледуване на някой от семейството, знаеш колко стресиращо може да бъде това! В такива моменти нуждата от консултация е най-спешна и в същото време често пъти е силно затруднена. Имаш нужда от план за действие и бърза адекватна реакция. А на своя страна вече имаш и най-добрите Шуслерови терапевти!

По случай 200 години от рождението на д-р Вилхелм Шуслер – създател на терапията с минерални соли, отвори врати първият по рода си Виртуален медицински център по Шуслерова терапия. Идеална възможност за теб да зададеш своите въпроси и да намериш бързо и ефективно решение за здравословните проблеми, които те тревожат, без дори да напускаш дома си!

През целия месец септември прегледите във Виртуалния медицински център ще бъдат безплатни! Празнуваме 200 години от рождението на д-р Шуслер, като раздаваме подаръци на приятелите на оригиналните Шуслерови соли на Немския хомеопатичен съюз (DHU)!

Какви са предимствата на Виртуалния център по Шуслерова терапия?

  • Вече можеш да забравиш за престоя в чакалнята пред лекарския кабинет. Свържи се директно с лекаря, който ти е нужен, където и да се намираш – в дома си или някъде далеч от удобствата на града.
  • В центъра по Шуслерова терапия можеш да направиш онлайн консултация с най-опитните дипломирани Шуслерови терапевти от различни специалности – общопрактикуващи лекари, педиатри, специалисти Уши-нос-гърло, невролози, неонатолози и др.
  • Можеш да разгледаш кои са работещите специалисти в центъра като последваш този линк – https://bit.ly/2Wvjfc3
  • Намери и се свържи с правилния за теб лекар. Ще можеш да споделяш симптоми и оплаквания, лабораторни резултати, снимки и видео.
  • Онлайн прегледите се извършват чрез приложението на Healee, което можеш да свалиш на мобилния си телефон (за Android и за iOS) или да използваш десктоп версията на приложението на app.healee.com.
  • Не пропускай възможността за БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД само сега – до края на месец СЕПТЕМВРИ 2021.

Минерален дефицид

Какви са предимствата на Шуслеровата терапия?

Минералният дефицит или неправилното разпределение на минералите в организма водят до промяна в естествените физиологични процеси. Така започват неразположенията и болестите.

За съжаление, възможността за усвояване на минералите при съвременния човек е чувствително понижена, тъй като клетките често са блокирани под въздействието на редица фактори. Шуслеровите соли, създадени от д-р Шуслер, са минерали, произведени в естествената за тялото концентрация, благодарение на което могат да преминат свободно през клетъчната мембрана на стресираната клетка и да възстановят равновесието в нея. Целта на Шуслеровата сол е да повиши усвояването на минерали от храната, да ги разпредели на точните места и да регулира минералния дефицит.

Шуслеровите соли могат да бъдат използвани от всички пациенти, независимо от възрастта им. Подходящи са за бебета от първия ден на живота, както и за малки деца, а също и за бременни и кърмачки. Те осигуряват нужните минерали през бременността и са щадящо организма ефективно решение при възникнали здравословни проблеми. Незаменими са за хората с хронични заболявания, като подкрепят основното лечение и намаляват вредните странични ефекти от него.

Оригинални Шуслерови соли

Какви са предимствата на оригиналните Шуслерови соли на DHU?

  • Оригиналните Шуслерови соли се произвеждат от Немския хомеопатичен съюз (DHU) в съответствие с технологията и изискванията на д-р Шуслер, като преминават през строга производствена регулация, отговаряща на всички GMP стандарти. Този начин на производство гарантира високата усвояемост и бързото достигане на минералите до тъканите и клетките, нуждаещи се от тях. Осигурява максимална активност на солите и постигане на бързи и ефективни резултати.
  • Шуслеровите соли, произведени по оригиналната рецепта на д-р Шуслер, са без глутен по официално приетите стандарти от ЕМА (Европейска агенция по лекарствата).
  • Оригиналните Шуслерови соли имат приятен вкус и лесно приложение. Те се приемат с удоволствие дори и от най-капризните пациенти – децата. Разтапят се бързо в устата или в чаша вода и се усвояват непосредствено чрез лигавицата.
  • Оригиналните Шуслерови соли на DHU вече над 10 години са неизменна част от терапевтичната практика на най-успешните медицински специалисти в България.