Шуслерови соли за потентност

“Movember” е месецът, в който изразяваме подкрепата си за мъжкото здраве.
А част от него е… потентността!
Разберете как помагат Шуслеровите соли във видеото.

Заболявания на простатата

Решение

Шуслерова сол №4 7 8 10

Прием

Мъжете над 40-годишна възраст често страдат от проблеми с простатата. Ако става въпрос за доброкачествено разрастване, често и/или затруднено уриниране, се препоръчват по 5 таблетки на ден от Шуслерови соли №4, №7, №8 и №10 в продължение на минимум 3 месеца. Комбинира се с Простамед, който се взима 3 пъти дневно по 2-4 таблетки, минимум за 3 месеца. Таблетките се дъвчат и поглъщат с малко вода за по-удобен прием.

Косопад

Решение

Шуслерова сол №1 8 11

Прием

При косопад се препоръчва прием на Шуслерови соли №1, №8 и №11 по 5 таблетки дневно от всяка сол за продължителен период от време. А за най-заетите има друг вариант: необходимото количество таблетки се разтваря в бутилка вода от 500 мл и се пият на малки глътки по възможност през целия ден.

Криза на средната възраст,
депресия, стрес

Решение

Прием

Тези неразположения не са рядкост при мъжете в средна възраст. В тези случаи се приемат Шуслерови соли №2, №5 и №7 по 5 таблетки от всяка сол сутрин, обед и вечер. Могат да се смучат под езика или да се разтворят в чаша с вода и течността да се пие бавно, на малки глътки. Терапията може да се прилага за 2-4 месеца, а при необходимост и за по-дълъг период от време.

Потентност

Решение

Шуслерова сол №3 5 8

Прием

За подобряване на интимния живот и подобряване на потентността се препоръчва прием на комбинация от Шуслерови соли №3, №5 и №8 – по 5 табл. от всяка сол сутрин, обед и вечер. Смучат се или се разтварят в чаша с вода, като течността се изпива бавно, на малки глътки. Терапията се прилага в продължение на няколко месеца.

За енергия, концентрация и
повишена физическа активност

Решение

Шуслерова сол №3 5 8

Прием

Комбинацията от Шуслерови соли №3, №5 и №8 подобрява кислородното насищане на тъканите, действа енергизиращо, увеличава концентрацията и подобрява паметта. Препоръчва се при отпадналост, умствено напрежение и повишена физическа активност. Приемът е по 3 таблетки дневно от всяка сол сутрин, обед и вечер за 2-3 месеца. Терапията може да се прилага няколко пъти в годината в периоди на по-голямо умствено и физическо натоварване.