Училище за здраве

Какво получавате от нашето Училище за здраве?

books

Училище за здраве ще ви запознае по интересен начин с особеностите на 12-те Шуслерови соли, доказано ефективни в лечението на множество здравословни проблеми. Ще откриете колко невероятни тайни крие човешкото тяло и как с новите познания можете да си осигурите решение за всякакви ситуации и то без да поемате никакъв риск за вашето здраве. Ще научите как точно можете да възвърнете баланса на минералните соли във вашия организъм – основна предпоставка за здраве.

И не на последно място, ако попълните правилно дванайсетте теста на УЧИЛИЩЕ ЗА ЗДРАВЕ ще получите СЕРТИФИКАТ.

Допълнително, всеки месец се раздават 15 НАГРАДИ – комплект от:

* една от двете книги на Графиня Ангелика Волфскийл фон Райхенберг – „Шуслерови соли за деца” или „Шуслерови соли и хранене според биоритмите;

*1 опаковка Шуслерова сол по избор.

Печелившите се избират на лотариен принцип чрез софтуер измежду всички, попълнили правилно тестовете за съответния месец.

Виж правилата на играта.

На кои въпроси ще намерите отговор

Кои Шуслерови соли и комбинации ще ви помогнат да се справите по щадящ и безопасен начин с неразположения като висока температура, настинка, грип, хрема, болки в гърлото. Как можете да си помогнете при стрес, безсъние, главоболие, проблеми с теглото или с кожата? Какъв щадящ метод за лечение да изберете при хронично заболяване?

Шуслерови соли

4 стъпки до безценните познания – полезни за вас и хората, които обичате!

Стъпка №1: Прочетете внимателно информацията за всяка една сол. Задължително изгледайте и филма за нея.

Стъпка №2: Създайте свой профил чрез регистрация!

За целта попълнете формата с вашите данни. Единствено регистрираните участници в УЧИЛИЩЕ ЗА ЗДРАВЕ имат право да попълват тестовете.

Стъпка №3: Попълнете теста!

Дванайсетте теста, включени в програмата на УЧИЛИЩЕ ЗА ЗДРАВЕ, се попълват единствено в  последователността на солите от №1 до №12. Само при верен тест се отваря следващият (при верен тест за сол №1, ще имате достъп до №2 и т.н.) Ако не успеете да решите правилно теста, прегледайте още веднъж информацията и попълнете теста отново.

Всеки тест съдържа 10 въпроса. Те са с 3 възможни отговора, но имайте предвид, че само един от тях е верен. За правилно попълнен тест се счита този, в който сте отбелязали минимум 8 верни отговора.

Стъпка №4: Получаване на СЕРТИФИКАТ и НАГРАДА

В рамките на месец след успешно попълване на тестовете, вие можете да получите своя сертификат, като наш представител ще се свърже с вас за уточнения.

За да получите достъп до училището ви е нужна регистрация.