Истории за здраве

Историите за здраве, разказани от първо лице, са нашето най-голямо богатство. Това са споделени моменти, в които Шуслеровите соли са били необходим помощник на много хора и цели семейства по пътя към грижата  за своето по-добро и здраво „аз“. Виж как другите са направили положителна промяна в своя живот и може да намериш необходимата искрица, която да вдъхнови и теб!

icon_video

Видео на месеца

Историята на Силвия Динева
Шуслерова сол при всяка лека хрема

В омагьосан кръг на настинките попада Силвия Динева, която обича работата си и дори, когато е болна не остава вкъщи да се лекува. След препоръка от приятел тя започва да приема Шуслерова сол, която дава и на своя син при всяка лека хрема.

icon_written

Споделени истории

Това са истински истории, изпратени от пациенти, които споделят с какъв здравословен проблем са се сблъскали и как Шуслеровите соли и хомеопатията са им помогнали в лечението.

“Шуслеровите соли помогнаха на моята
дъщеря за алергиите”
Историята на Теодора Димитрова

Аз използвах Шуслерови соли за моята дъщеря! Тя имаше много алергии и излизаха големи екземи по кожата на ръцете! Започнахме едно дълго лечение при хомеопат Желева от Добрич! Първото, което ни назначи като лечение е Шуслерова сол №10, за да ѝ изчисти всички токсини от организма. Вече мога спокойно да кажа, че се преборихме с обривите! Дъщеря ми е спокойна – и физически, и психически. Вече имам всичките соли в къщи и силно ги препоръчвам. Ако ви боли глава, “топлата седмица” върши чудесна работа – имам предвид Шуслерова сол № 7: 5-10 хапчета, разтворени в топла вода. Използвайте ги, вместо всички останали медикаменти в конвенционалната медицина!

icon_inspiration_story

Вдъхновяващи истории

Прочетете няколко истории за хора, които притежават силата и постоянството да постигат своите цели в живота и никога не спират да мечтаят. Надяваме се те да вдъхновят и вас!

Vladimir_Gurov

Всички ние сме борци

Владимир Гюров е на 18 г., когато претърпява катастрофа и остава парализиран. Въпреки че се придвижва в инвалидна количка, той води по-пълноценен живот от мнозина. Работи, а в свободното си време активно спортува и помага на други хора, пострадали при инцидент, да намерят отново себе си и своето място в живота.

За истинската красота
са нужни сърце и характер

Не всеки умее да запази баланса си и да се радва на хармония на всички нива – мисловно, емоционално и физическо. Всички тези качества обаче обединява и изразява най-пълно в своето изкуство и в живота си балерината. Представяме ви Марта Петкова, примабалерина на Софийска опера и балет, и нейният вдъхновяващ път в изкуството и на голямата сцена.

Marta_Petkova